Opublikowano wczoraj na Reddicie... wygląda legitnie, ale nie mogę tego nigdzie indziej znaleźć.
Czy można założyć, że obejmuje to zarówno Kanadę, jak i USA?
Wygląda na legalne. Założyłbym, że to Ameryka Północna (USA i Kanada). Potwierdziłbym to w dziale obsługi klienta, używając kodu referencyjnego i daty.Czy można założyć, że obejmuje to zarówno Kanadę, jak i USA?
Cóż, spójrz na linię Uwaga. Wygląda dla mnie jak biuletyn serwisowy, a nie cała umowa gwarancyjnaNie wiem, stary...
Mogę się mylić, ale język wydaje mi się niezbyt prawniczy.
Potwierdziłbym to z działem obsługi, używając kodu referencyjnego i daty.
Jeśli wpiszesz tutaj swój numer VIN, czy otrzymasz wynik dotyczący wezwania do serwisu?FWIW, właśnie otrzymałem pocztą rozszerzoną gwarancję na turbosprężarkę, która znacznie różni się od powyższego "Biuletynu serwisowego". Moja kopia jest wydrukowana na grubym kartonie, wydana przez Nissan North America Consumer Affairs w TN i zawiera mój numer VIN oraz kod QR. Jest specjalna notatka dla właścicieli z Kalifornii (ja) i instrukcje dla właścicieli, którzy już wymienili swoje turbosprężarki "z własnej kieszeni" (nie ja). Z pewnością wygląda na wystarczająco legalne i spodziewam się, że wielu innych zarejestrowanych właścicieli wkrótce otrzyma to samo powiadomienie.
Niedawno kupiłem Nismo Z 2024 i zastanawiałem się, jak bardzo różne są turbosprężarki i czy gwarancja zmieniłaby się również dla tego samochodu...Opublikowano wczoraj na Reddicie... wygląda legitnie, ale nie mogę tego nigdzie indziej znaleźć.
View attachment 28333
Mało prawdopodobne, że kiedykolwiek miałoby to zastosowanie do Z, ponieważ dotyczy tylko modeli do 2018 roku na 50 i 60. Przypuszczalnie problem został naprawiony lub przynajmniej ulepszony w modelach 19+.Niedawno kupiłem Nismo Z z 2024 roku i zastanawiałem się, jak bardzo różne są turbosprężarki i czy gwarancja zmieniłaby się również dla tego samochodu...